Skip to content
Wellantcollege Dordrecht door Martinu voorzien van complete elektrische installatie

Wellantcollege
(Dordrecht)

Complete elektrische installatie voor middelbare school

Wellantcollege Dordrecht Door Martinu Voorzien Van Complete Elektrische Installatie

Wellantcollege
(Dordrecht)

Complete elektrische installatie voor middelbare school

“Bijdragen aan de kwaliteit van een schoolgebouw”

Middelbare scholieren moeten zich in een aangename omgeving kunnen ontwikkelen en ontplooien. De kwaliteit van het schoolgebouw speelt daarbij een grote rol. Om daaraan installatietechnisch zo slim en goed mogelijk bij te dragen, vroeg het Wellantcollege ons om advies.

Omdat ons advies goed inspeelde op de wensen van de opdrachtgever én de eindgebruiker, mochten we het project ook uitvoeren. Het resultaat: een complete elektrische installatie met onder andere een verlichtingsplan, gebouwbeheersysteem, zonnepanelen en camerabeveiligingssysteem.

Richtlijnen op school

Op scholen gelden specifieke richtlijnen waar we als installateur uiteraard rekening mee moeten houden. Denk aan het aantal leerlingen per stopcontact en het realiseren van kunstmatig daglicht op sommige zitplaatsen in de klassen. Ook van belang: noodverlichtingen en technische schakels met het alarm.

Al die oplossingen hebben we voor het Wellantcollege gecombineerd in één elektrische installatie. Een hele klus, zeker omdat er tijdens onze werkzaamheden nieuwe eisen en wensen vanuit de opdrachtgever en eindgebruiker bijkwamen. Maar dat is aan het eindresultaat niet af te zien…

Gerelateerde projecten

Icoon voor contact met één van onze Martinu adviseurs

Onze adviseur helpt je graag verder!

We staan graag naast onze opdrachtgevers. Onze adviseurs verdiepen zich graag in uw situatie, zijn goed bereikbaar en beantwoorden uw vragen met plezier. Dat maakt het extra fijn schakelen.