Skip to content

Totaalpartner

Martinu is de
essentiële schakel

In een wereld waarin alles draait om techniek, is persoonlijk advies cruciaal. Daarom fungeren we als de essentiële schakel bij het maken van de juiste keuzes én de technische realisatie.

Technische innovaties veranderen de wereld razendsnel. Installaties en systemen zijn altijd en overal met elkaar verbonden. En niets lijkt nog onmogelijk. Maar complexere techniek betekent ook: een grotere rol voor vakmensen die met die techniek uit de voeten kunnen. Die verstand hebben van de hele bouwketen. Die hun kennis feilloos vertalen naar de juiste beslissingen. Wij noemen dat: de essentiële schakel.

We zijn uw totaalpartner

De juiste techniek op het juiste moment: daar zetten we ons dagelijks voor in. Dat doen we zowel voor, tijdens als na een project. Ons team van 40 collega’s is er op alle momenten dat u ons nodig hebt.

Icoon voor advies, één van de disciplines van Martinu

Advies

Als het gaat over (elektro)technische installaties nemen we graag de lead. Daardoor volgen we trends en innovaties op de voet, waardoor we precies weten welke oplossingen zich het beste voor welke situatie lenen. Daarbij adviseren we u zowel vanuit de techniek als vanuit de gebruiker.

Icoon voor ontwerp, één van de disciplines van Martinu

Ontwerp

Bij een hoogwaardige (elektro)technische installatie komt veel kijken. Als totaalpartner nemen we de verantwoordelijkheid om u te helpen aan een ontwerp dat in alle opzichten klopt. Hoe we dat doen? Door goed te luisteren naar uw wensen en die zorgvuldig te koppelen aan onze expertise.

Icoon voor realisatie, één van de disciplines van Martinu

Realisatie

Bent u tevreden over ons (elektro)technische ontwerp? Dan starten we met de realisatie. Daarbij werken we netjes en komen we onze afspraken altijd na. Om u daarnaast een efficiënte bouw te garanderen, verrichten we al veel werk in de voorbereidingsfase.

Icoon voor onderhoud en beheer, één van de disciplines van Martinu

Onderhoud & beheer

Techniek moet werken, altijd en overal. Daarom onderhouden en beheren we uw (elektro)technische installaties graag. Op die manier borgen we het gebruik van uw woning of gebouw, én zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Icoon voor inspectie, één van de disciplines van Martinu

Inspectie

Om de (brand)veiligheid van een woning of pand te garanderen, controleren we onze installaties volledig en op vaste momenten. Ook voeren we preventieve inspecties uit; daarvoor zijn we zelfs op het allerhoogste niveau gecertificeerd.

De essentiële schakel

In een wereld waarin alles draait om techniek, is persoonlijk advies cruciaal. Daarom fungeren we als de essentiële schakel bij het maken van de juiste keuzes én de technische realisatie.

Technische innovaties stapelen zich in hoog tempo op. Overal om je heen maakt techniek ons leven makkelijker en veiliger. En duurzamer natuurlijk, want slimme installaties spelen een sleutelrol bij de elektrische transitie die we samen hebben ingezet.

Maar net zo belangrijk is de vertaling van al die technische mogelijkheden naar onze persoonlijke wereld. Want als álles kan, waar begin je dan eigenlijk? Die vraag beantwoorden onze vakmensen graag samen met u. Als geen ander weten zij namelijk hoe je de laatste kennis vertaalt naar de juiste beslissingen. Wij noemen dat: de essentiële schakel.

Wij hebben alle expertise voor de elektrische transitie

Wij zoeken Techneuten met ambitie

Vakkundige technici zijn schaars. Toch lopen er bij ons nogal wat rond. Hoe dat komt? Door hun passie voor techniek en enorme ambitie om daar het juiste mee te doen.