Skip to content
Bedrijfspand van groente- en fruitverwerker Van Gelder Ridderkerk door Martinu voorzien van elektrische installatie

Van Gelder
(Ridderkerk)

Elektrische installatie voor modern groente- en fruitverwerkingsbedrijf

Bedrijfspand Van Groente- En Fruitverwerker Van Gelder Ridderkerk Door Martinu Voorzien Van Elektrische Installatie

Van Gelder
(Ridderkerk)

Elektrische installatie voor modern groente- en fruitverwerkingsbedrijf

“Kwaliteit van de bovenste plank”

Als AGF-leverancier kiest familiebedrijf Van Gelder voor kwaliteit van de bovenste plank. Dat geldt niet alleen voor de producten die het aanbiedt, maar ook voor het ontwerp en de realisatie van het nieuwe bedrijfspand. Als vertrouwde relatie mochten we ons advies uitbrengen over de elektrotechnische installaties.

Maar daar bleef het niet bij. Omdat onze visie in de smaak viel, mochten we onze plannen zelf realiseren. Een opdracht van formaat, want het gebouw bestond uit een ruime productiehal, tientallen kantoorruimtes en een multifunctionele ontmoetingsplek: het Food Experience Center.

Slim, sterk en veilig

Een verlichtingsplan, een gebouwbeheerssysteem, een inbraak- en camerabeveiligingssysteem, 3.300 zonnepanelen… dit was een complete elektrotechnische installatie in de breedste zin van het woord. En juist in zo’n groot gebouw is het van belang om de techniek slim, sterk en veilig te houden.

Daar hebben we dus voor gezorgd. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een hoofdaansluiting die direct is verbonden aan het energieverdeelstation, zodat de kans op geen stroom aanzienlijk kleiner wordt. Maar ook door individuele installaties waar mogelijk aan elkaar te koppelen.

Gerelateerde projecten

Icoon voor contact met één van onze Martinu adviseurs

Onze adviseur helpt je graag verder!

We staan graag naast onze opdrachtgevers. Onze adviseurs verdiepen zich graag in uw situatie, zijn goed bereikbaar en beantwoorden uw vragen met plezier. Dat maakt het extra fijn schakelen.