Skip to content

Monuta
(Zwijndrecht)

Complete elektrische installatie tijdens de renovatie van een uitvaartcentrum.

Monuta
(Zwijndrecht)

Complete elektrische installatie tijdens de renovatie van een uitvaartcentrum.

“De planning was cruciaal en die hebben we gehaald

Toen Monuta voor het eerst bij ons aanklopte zagen we het al direct. Dit wordt een bijzonder project. Het uitvaartcentrum in Zwijndrecht was hoog nodig aan modernisering toe. Op zich niets nieuws voor ons, maar wat het project bijzonder maakt was dat er in de regio ook behoefte was aan de realisatie van een Crematorium.

Dat zorgde ervoor dat we binnen onze organisatie een speciaal team met specialisten hebben samengesteld om dit project te realiseren. Want naast de vaak voorkomende werkzaamheden als de realisatie van de installatie voor verlichting in de ruimtes zelf, de terreinverlichting en inbraakinstallatie, was er ook behoefte aan een 200 ampère installatie voor de elektrische crematieoven.

Zowel voor- als achter de schermen

Tijdens de realisatie van dit project zijn we zowel voor- als achter de schermen en zowel binnen als buiten aan de slag gegaan. De bestaande aula is voorzien van bijzondere verlichting en een geluidsinstallatie. Zo kan onze opdrachtgever direct op de wensen van de nabestaanden inspringen, door bijvoorbeeld een intieme sfeer te creëren.

Daarnaast hebben we een gecertificeerde data-installatie geleverd, een inbraakinstallatie, noodverlichting en de daken voorzien van zonnepanelen en ook de verdeelkasten aangebracht in de beide gebouwen.

Gerelateerde projecten

Icoon voor contact met één van onze Martinu adviseurs

Onze adviseur helpt je graag verder!

We staan graag naast onze opdrachtgevers. Onze adviseurs verdiepen zich graag in uw situatie, zijn goed bereikbaar en beantwoorden uw vragen met plezier. Dat maakt het extra fijn schakelen.