Skip to content

CUP OF JOE Denim
(Zwijndrecht)

Complete elektrische installatie in een nieuwe loods.

CUP OF JOE Denim
(Zwijndrecht)

Complete elektrische installatie in een nieuwe loods.

Meer lichtopbrengst door gebruik van lichtlijnen”

De laatste tijd realiseren we veel installaties in loodsen. Maar het ene project is de andere niet. Vaak passen we ook nieuwe technieken toe om het maximale comfort te realiseren voor onze opdrachtgevers. Zo ook in deze twee loodsen in Zwijndrecht.

Waar voorheen namelijk veel gebruik werd gemaakt van Tl armaturen, is de transitie naar LED de afgelopen jaren al flink ingezet. We kunnen wel zeggen dat LED de nieuwe standaard is. Logisch ook, want de lichtopbrengst is vaak beter en de armaturen zijn vaak ook een stuk energiezuiniger.

Wat in dit project bijzonder is, is dat we gebruik hebben gemaakt van lichtlijnen. Geen aan elkaar gekoppelde armaturen, maar één lange lijn met verlichting om zo de maximale lichtopbrengst te realiseren.

Een complete installatie

Naast de verlichtingsinstallatie hebben we ook de 230 volt / 400 volt installatie gerealiseerd, noodverlichting aangeleverd,

Om de medewerkers op kantoor makkelijker te laten communiceren met de bezoekers hebben we ook een videofooninstallatie opgeleverd, evenals een voorziening voor een data-installatie, laadvoorziening voor elektrische auto’s, zonnepanelen en uiteraard de verdeelkasten.

Voor in gebruik name van de installatie hebben we de installatie ook gekeurd. Zo kan onze opdrachtgever met een gerust hart aan de slag en is deze weer van alle gemakken voorzien.

Gerelateerde projecten

Icoon voor contact met één van onze Martinu adviseurs

Onze adviseur helpt je graag verder!

We staan graag naast onze opdrachtgevers. Onze adviseurs verdiepen zich graag in uw situatie, zijn goed bereikbaar en beantwoorden uw vragen met plezier. Dat maakt het extra fijn schakelen.