Skip to content
Luxe nieuwbouwvilla in Ridderkerk door Martinu voorzien van complete elektrische installatie op maat

Luxe woonvilla
(Ridderkerk)

Complete elektrische installatie op maat

Luxe Nieuwbouwvilla In Ridderkerk Door Martinu Voorzien Van Complete Elektrische Installatie Op Maat

Luxe woonvilla
(Ridderkerk)

Complete elektrische installatie op maat

“Ook installatietechnisch het aanzien meer dan waard”

De eigenaren van deze luxe nieuwbouwvilla in Ridderkerk gaven ons wat we het liefste krijgen: de volledige vrijheid om onze installatiekundige expertise te laten gelden. Op basis van één gesprek en veel vertrouwen hebben we de complete elektrische installatie ontworpen en geïnstalleerd.

Het resultaat? Vernuftige oplossingen die deze villa ook installatietechnisch het aanzien meer dan waard maken. Van een geavanceerd inbraakbeveiligingssysteem met gekoppelde rookmelders tot en met slim geplaatste zonnepanelen op het dak: elke oplossing doet ertoe en is weloverwogen.

Esthetisch en energiezuinig

Kenmerkend aan deze luxe woonvilla zijn de esthetische elementen, zowel aan de buitenkant als binnen de muren van het huis. Daarbij hebben we passende oplossingen bedacht, bijvoorbeeld door te kiezen voor verlichtingsarmaturen die zorgen voor de juiste sfeer in de riante badkamer.

Ook bijzonder: deze woning is zeer energiezuinig. In samenwerking met de loodgieter hebben we alle elektrotechnische voorzieningen gerealiseerd voor een warmtepomp en de bijbehorende installaties. Het resultaat? Een fraaie én duurzame villa, voorzien van de juiste installatietechnische gemakken.

Gerelateerde projecten

Icoon voor contact met één van onze Martinu adviseurs

Onze adviseur helpt je graag verder!

We staan graag naast onze opdrachtgevers. Onze adviseurs verdiepen zich graag in uw situatie, zijn goed bereikbaar en beantwoorden uw vragen met plezier. Dat maakt het extra fijn schakelen.