Skip to content
Kantoorgebouw BVG Spoormaker Ridderkerk door Martinu voorzien van alle elektrische installaties

BVG Spoormaker
(Ridderkerk)

Alle elektrische installaties in bedrijfsverzamelgebouw

Kantoorgebouw BVG Spoormaker Ridderkerk Door Martinu Voorzien Van Alle Elektrische Installaties

BVG Spoormaker
(Ridderkerk)

Alle elektrische installaties in bedrijfsverzamelgebouw

“Een betrouwbare basisinstallatie als absolute vereiste”

Een bedrijfsverzamelgebouw heeft meestal te maken met wisselende huurders. Daarom moeten de ruimtes zich lenen voor allerlei soorten gebruikers, óók op het vlak van elektrische installaties. Om daarvoor te zorgen, klopte BVG Spoormaker bij ons aan voor het installatiewerk.

In een bedrijfsverzamelgebouw is een betrouwbare basisinstallatie een absolute vereiste. In dit geval hebben we gekozen voor een verlichtingsinstallatie en een pv-installatie op de dak van het gebouw. Met slimme en functionele aansluitingen zijn wisselingen onder huurders zo geen enkel probleem.

Een volledig gasloos gebouw

De grootste uitdaging bij dit project waren de duurzaamheidseisen. Want om helemaal klaar te zijn voor de toekomst, wilde de aannemer een volledig gasloos gebouw realiseren. Wat dat voor ons betekende? Veel warmtepompen en elektrische voorzieningen voor warm water en verwarming.

Goed samenwerken met de W-installateur was daarom essentieel. Ook vanwege de tijdsdruk, want het gebouw moest in enkele weken worden voorzien van de elektrische installaties. Gelukkig is dat allemaal gelukt en was het bedrijfsverzamelgebouw precies op tijd klaar voor gebruik.

Gerelateerde projecten

Icoon voor contact met één van onze Martinu adviseurs

Onze adviseur helpt je graag verder!

We staan graag naast onze opdrachtgevers. Onze adviseurs verdiepen zich graag in uw situatie, zijn goed bereikbaar en beantwoorden uw vragen met plezier. Dat maakt het extra fijn schakelen.