Skip to content

Xenos Hoogvliet
(Rotterdam)

Complete elektrische installatie in bestaand winkelpand

Xenos Hoogvliet
(Rotterdam)

Complete elektrische installatie in bestaand winkelpand

“Kwaliteit staat altijd voorop, maar snelheid speelt ook een grote rol”

Xenos mogen we al heel lang tot onze vaste opdrachtgevers rekenen. Dus toen de Nederlandse winkelketen in Rotterdam Alexandrium een nieuwe winkel opende, mochten we onze expertise weer laten gelden. Een gloednieuw interieur vraagt immers ook om moderne installaties.

Natuurlijk staat de kwaliteit van ons werk altijd voorop. Bij Xenos is dat niet anders, maar daar speelt de snelheid waarmee we ons werk uitvoeren vaak óók een grote rol. Een gesloten winkel is namelijk zeer nadelig voor de omzet. Daarom hebben we alles in het werk gesteld om de volledige elektrische installatie binnen een week te realiseren. Met succes!

Details maken het verschil

In die korte doorlooptijd hebben we meerdere technische oplossingen gerealiseerd: van een inbraakbeveiligingssysteem tot en met een datanetwerk met web-point. Die laatste installatie maakt het voor Xenos-klanten mogelijk om producten te bestellen die op dat moment in de winkel niet meer verkrijgbaar zijn.

Misschien wel de belangrijkste installatie in de ketens is het verlichtingsplan. Een aantrekkelijke belichting van de producten in de schappen draagt namelijk sterk bij aan de verkoopcijfers. Daarom hebben we bijvoorbeeld gekozen voor asymmetrische led-armaturen. Details maken het verschil!

Gerelateerde projecten

Icoon voor contact met één van onze Martinu adviseurs

Onze adviseur helpt je graag verder!

We staan graag naast onze opdrachtgevers. Onze adviseurs verdiepen zich graag in uw situatie, zijn goed bereikbaar en beantwoorden uw vragen met plezier. Dat maakt het extra fijn schakelen.