Skip to content

Vodafone Zuidplein
(Rotterdam)

Complete elektrische installatie in bestaand winkelpand

Vodafone Zuidplein
(Rotterdam)

Complete elektrische installatie in bestaand winkelpand

“Moderne en gebruiksvriendelijke installaties die zoveel mogelijk met elkaar in verbinding staan”

Je ziet ze in veel stads- en winkelcentra in Nederland: de fysieke winkels van Vodafone. Achter de muren van deze zaken bevinden zich onze elektrische installaties. Sinds jaar en dag helpen we Vodafone namelijk bij het maken van de juiste installatiekeuzes én de technische realisatie daarvan in de winkels.

Zo ook bij de Vodafone-winkel in Rotterdam Alexandrium. In het bestaande winkelpand hebben we onlangs de complete elektrische installatie vervangen. Onze belangrijkste opdracht? Zorgen voor moderne en gebruiksvriendelijke installaties die zoveel mogelijk met elkaar in verbinding staan.

Een sfeervol en samenhangend lichtplan

Alle producten van Vodafone moeten op een verleidelijke manier gepresenteerd worden. Met indirecte verlichting en led-strips in de wandmeubels hebben we daarvoor gezorgd. Maar ook de verlichting in de rest van het winkelpand is onderdeel van een sfeervol en samenhangend lichtplan.

Andere installaties zijn minder zichtbaar, maar daarom niet minder belangrijk. Zoals het uitgebreide datanetwerk van hoge kwaliteit, waardoor winkelmedewerkers klanten snel kunnen helpen. Of het inbraakbeveiligingssysteem dat 24/7 met dat netwerk in verbinding staat. Veilig, degelijk en snel!

Gerelateerde projecten

Icoon voor contact met één van onze Martinu adviseurs

Onze adviseur helpt je graag verder!

We staan graag naast onze opdrachtgevers. Onze adviseurs verdiepen zich graag in uw situatie, zijn goed bereikbaar en beantwoorden uw vragen met plezier. Dat maakt het extra fijn schakelen.