Skip to content
Energieneutrale Sporthal De Wissel Ridderkerk door Martinu voorzien van complete elektrische installatie

Sporthal De Wissel
(Ridderkerk)

Complete elektrische installatie voor energieneutrale sporthal

Energieneutrale Sporthal De Wissel Ridderkerk Door Martinu Voorzien Van Complete Elektrische Installatie

Sporthal De Wissel
(Ridderkerk)

Complete elektrische installatie voor energieneutrale sporthal

“Een lichtplan op Olympisch niveau”

Een sporthal mag het NOC*NSF-predicaat pas dragen als deze voldoet aan een heleboel strenge normen. Elektrische installaties spelen daarbij een belangrijke rol, bijvoorbeeld als het gaat om de verwarming en verlichting in een hal. In Ridderkerk mochten we een topprestatie neerzetten…

In Sporthal De Wissel worden diverse binnensporten beoefend. Omdat de sporters verschillende speelvelden gebruiken, hebben we gezorgd voor een lichtplan met meerdere lichtniveaus in de hal. Daardoor is het basketbalveld bijvoorbeeld net zo professioneel bespeelbaar als het korfbalveld en het volleybalveld.

De basis voor een groenere toekomst

Een vurige wens van deze opdrachtgever was een volledig energieneutraal gebouw. Om die mogelijk te maken, hebben we een uitgebreide pv-installatie gerealiseerd, heel nauwkeurig afgestemd op het waarschijnlijke energieverbruik in het gebouw. Die installatie is de basis voor een groenere toekomst.

Verder hebben we gezorgd voor een brandmeldinstallatiesysteem, een inbraakbeveiligingssysteem en een domotica-omgeving. Daarbij hebben we zoveel mogelijk oplossingen aan elkaar gekoppeld, om het de beheerders van de hal zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Gerelateerde projecten

Icoon voor contact met één van onze Martinu adviseurs

Onze adviseur helpt je graag verder!

We staan graag naast onze opdrachtgevers. Onze adviseurs verdiepen zich graag in uw situatie, zijn goed bereikbaar en beantwoorden uw vragen met plezier. Dat maakt het extra fijn schakelen.