Skip to content
Kantoorgebouw Body Supplies Rhoon door Martinu voorzien van diverse elektrische installaties

Body Supplies
(Rhoon)

Diverse elektrische installaties voor sportstudio en verkoopmagazijn

Kantoorgebouw Body Supplies Rhoon Door Martinu Voorzien Van Diverse Elektrische Installaties

Body Supplies
(Rhoon)

Diverse elektrische installaties voor sportstudio en verkoopmagazijn

“Een klus met specifieke eisen”

In een sportieve omgeving moet het hele plaatje kloppen. Dat werd ons al snel duidelijk toen ze ons bij Body Supplies vertelden waaraan de elektrische installaties zoal moesten voldoen. Daarbij ging het om hun nieuwe sportstudio en het aangrenzende verkoopmagazijn voor voedingssupplementen. Een klus met specifieke eisen dus!

Natuurlijk moesten er voldoende voedingen komen voor de fitnessapparatuur. Maar minstens zo belangrijk was het verlichtingsplan. De wensen? Veel sfeer, kalmte en gedempt licht. Onze aanvulling? Die wensen combineren met de verlichtingsnormen voor werkbare ruimtes. Een mooi voorbeeld van de juiste techniek op het juiste moment.

Samenwerken met andere installateurs

Naast het verlichtingsplan was er nog een grote uitdaging. De installatie van de inbraakbeveiliging en de pv-panelen was namelijk aan andere bedrijven toevertrouwd. Dat betekende vooral dat we onze werkzaamheden heel precies moesten afstemmen met die van onze collega’s in de sector.

Natuurlijk verzorgen we een elektrische installatie het liefste helemaal zelf. Maar ook samenwerken met andere installateurs vinden we geen probleem. Door steeds goed met elkaar én onze opdrachtgever te overleggen, hebben we bijgedragen aan een unieke sportstudio.

Gerelateerde projecten

Icoon voor contact met één van onze Martinu adviseurs

Onze adviseur helpt je graag verder!

We staan graag naast onze opdrachtgevers. Onze adviseurs verdiepen zich graag in uw situatie, zijn goed bereikbaar en beantwoorden uw vragen met plezier. Dat maakt het extra fijn schakelen.